SEO Texter

SEO Texter till hemsida och företag.
Mitt namn är Filippa Richert och jag jobbar som SEO Skribent. Med mina SEO texter och min kunskap av att skapa värdefullt innehåll kan jag hjälpa dig och din hemsida, eller dig och ditt företag, att synas bättre på Google. Tro mig, det gör skillnad!

Driv mer organisk trafik med SEO anpassat innehåll och öka din försäljning online med Content Marknadsföring. Det är precis det jag kan hjälpa dig med.

Kunder jag jobbat med

För mig är det absolut viktigaste att du som kund blir nöjd med de texter jag skapar. För att ge dig lite mer ingående referenser som styrker vad jag kan bidra med till din hemsida eller ditt företag har jag listat några av mina stolta samarbeten och kunder:

bluebird
stugknuten
Hög kvalité till ett rimligt pris!

Driv mer trafik och öka din försäljning med SEO Texter

Med min hjälp kan du locka fler kunder till din sida. Riktigt bra content genererar inte bara i högre ranking på Google, utan säljande och personliga SEO texter kan även öka din försäljning. Låt mig hjälpa dig!

Filippa Richert SEO Skribent
Om Mig

Jag har alltid älskat att skriva. Idag gör mina texter skillnad!

Ända sen jag var liten har jag haft en naturlig fallenhet för skriften och det svenska språket. Att idag kunna jobba med något som ligger mig varmt om hjärtat, som jag är riktigt bra på och som jag tycker är roligt glädjer mig enormt.
Idag skriver jag inte bara för nöjets skull, utan idag kan jag skriva SEO text som verkligen gör skillnad för mina kunder. Det är häftigt!

SEO anpassat innehåll precis som du vill ha det!

SEO Content som attraherar besökare och
konverterar kunder till faktisk försäljning

SEO texter är viktigt för att du ska synas på rätt sökord online. Som copywriter hjälper dig att skriva SEO texter anpassade för din hemsida, helt utifrån din målgrupp och kundbas. På sikt kommer detta innehåll resultera i besökare och kunder som faktiskt visar intresse och tar ett köpbeslut.

Mina SEO Tjänster – Kvalitativt SEO Content

Med bred kompetens och lång erfarenhet som SEO skribent kan du lita på att jag kan min sak. Under mina år som copywriter har jag jobbat med ett flertal svenska samt internationella företag för att hjälpa dem lokalisera content och förbättra deras visibilitet på Google med hjälp av SEO Texter. Nedan finner du några av de områden där jag kan hjälpa ditt företag att synas bättre online!

Landningssida

Som skribent kan jag skapa landningssidor med relevant och engagerande innehåll. Det för att förbättra din synlighet online och locka mer trafik till hemsidan.

Guider

Jag kan hjälpa dig att ta fram välgjorda och läsarvänliga guider med information som ger värde för dina läsare och besökare.

Blogg Artiklar

Bloggartiklar är värdefulla ur SEO- synpunkt då de ger dig möjligheten att inkludera relevanta sökord och skapa kontinuerligt uppdaterat och unikt innehåll.

Produkttexter

Genom att ta fram säljande, attraktiva och läsarvänliga produkttexter till sajten kan du locka fler kunder och öka din försäljning. Låt mig hjälpa dig!

Det kan jag hjälpa dig med
som SEO Skribent

Som SEO skribent spelar jag en viktig roll i att skapa säljande, personligt och attraktivt SEO-optimerat innehåll för din hemsida. Genom att förstå mig på din målgrupp och deras behov kan jag skapa engagerande och informativt material som inte bara rankar högt i sökmotorresultaten, utan som också lockar till sig rätt typ av kunder. Det vill säga, de kunder som faktiskt är genuint intresserade och benägna att köpa.

När jag skriver SEO-content fokuserar jag på inkludera relevanta sökord och fraser som er målgrupp använder när de letar efter produkter eller tjänster. Genom att inkludera dessa sökord på ett naturligt sätt i texterna ökar chansen om att just din hemsida syns högt upp för den valda målgruppen. Detta gör det möjligt för potentiella kunder att enklare hitta till din hemsida när de söker efter lösningar på sina problem eller behov.

Det räcker dock inte bara att synas i sökmotorerna. Utan för att faktiskt övertyga dina besökare om att stanna kvar på sidan och bli kunder måste innehållet vara engagerande och värdefullt. Jag strävar därmed alltid efter att skapa innehåll och SEO texter som är relevant för målgruppens intressen. Genom att ge användbar information och svara på deras frågor bygger man förtroende och visar att deras behov kan tillgodoses hos dig.

Vad är SEO Texter?

Vad är då egentligen SEO Texter? Och hur skriver man SEO- anpassat innehåll?

SEO-texter, eller sökmotoroptimerade texter som det egentligen heter, spelar en viktig roll för dig som vill öka din hemsidas synlighet i sökmotorernas resultat, som till exempel på Google. Genom att inkludera relevanta sökord och fraser i innehållet blir det lättare för potentiella besökare att hitta till hemsidan.

För att skriva SEO text behöver man förstå sig på målgruppen och deras behov. Genom att använda de söktermer som målgruppen i fråga använder sig av, samt erbjuda värdefulla lösningar på deras problem och frågor kan man locka till sig rätt typ av besökare. Det handlar med andra ord om att skapa relevant, engagerande och värdefullt innehåll, vilket är precis det jag som SEO skribent hjälper dig med!

Viktigt att tänka på när man skriver SEO-texter är att använda sökorden på ett naturligt sätt i texterna. Det vill säga, sökorden och termerna som den aktuella målgruppen använder bör förekomma tillräckligt ofta i texterna för att generera något för läsaren, men samtidigt inte framträda på ett överdrivet sätt. Ett överdrivet användande av dessa sökord kan leda till en negativ användarupplevelse och därmed motsatt effekt.

På vilket sätt är SEO-texter och optimerat innehåll viktigt för dig som kund?

För dig som kund är SEO-texter viktigt då du genom att optimera sidans innehåll kan ranka högre i sökmotorerna, få mer synlighet online och öka chansen för att potentiella besökare av rätt kategori hittar till just dig. Detta kan leda till fler kvalificerade leads och ökad försäljning. Känns det krångligt? Då är du välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig att ta fram och skapa innehåll som genererar!

Content Marknadsföring – Keep it Simple!

Det är väldigt vanligt att man som idag gör det betydligt svårare för sig än vad som är nödvändigt. Du behöver inte tänka i avancerade banor och skriva innehåll som är tekniskt anpassat för att lyckas med din Content marknadsföring. Utan snarare är det viktigt att innehållet på sajten är tydligt, enkelt och läsarvänliga, med en personlig klang.

Ett vinnande koncept för dig som vill attrahera rätt kunder brukar därmed vara att keep it simple. Det är kanske lättare sagt än gjort, men det är precis det som jag som SEO skribent och copywriter är bra på! Tänk såhär; för att en potentiell framtida kund ska förstå vilken typ av tjänst du erbjuder och hur du kan hjälpa dem gör du allt rätt i att hålla det stilrent och enkelt på ett sätt som speglar just dig eller ditt företag.

SEO Anpassad text till din hemsida – Hur?

Hur gör man för att SEO anpassa text till en hemsida? Hur jobbar jag som skribent för att hjälpa just dig?

För dig som vill nå ut till potentiella kunder i rätt målgrupp är det av högsta vikt att du prioriterar att optimera din hemsida på ett sätt som känns inbjudande och personligt, men som också är SEO-anpassat. Det för att kunderna enkelt ska hitta till dig, och sen vara där för att stanna. Väljer du att anlita mig som copywriter och SEO skribent till din hemsida ser processen ut på följande sätt, i runda slängar:

 1. Sökordsanalys – Hitta rätt sökord till rätt sida
  Första steget i processen är att ta fram relevanta sökord till din hemsida och ditt företag, som jag sen ska inkludera i innehållet. Det gör man genom en så kallad sökordsanalys. Detta ingår i vanliga fall inte i mitt arbete som skribent, utan ofta räcker det med att du som kund ger mig de sökord just du vill ranka på. Men, vid behov kan jag erbjuda sökordsanalys i samband med att du beställer copy eller content av mig.
 2. Content Plan (Content Breif) – Lägga upp en plan tillsammans
  Efter att ha identifierat de viktiga sökorden kan vi tillsammans lägga upp en content plan. Det innebär att skapa en strukturerad plan för hur jag på bästa sätt ska producera relevant och engagerande innehåll som fokuserar på de valda sökorden, och som gör er sida bättre. För mig är det viktigt att säkerställa att vi talar samma språk innan jag mer ingående sätter igång med SEO texterna och innehållet.
 3. SEO Texter – Skapa innehållet till sidan
  Nu börjar det roliga, det vill säga mitt faktiska arbete. Här fokuserar jag på att ta fram texter och optimera innehåll till din sida eller ditt företag som är relevant och värdefullt för såväl besökarna och kunderna som för sökmotorerna och sökresultaten. Vid behov kan jag även skriva om texter för att förbättra innehållet som redan sen på hemsidan.
 4. Analysera – Blev det som vi tänkte oss?
  Efter att innehållet har publicerats är det viktigt att analysera resultaten. Blev det som vi tänkte oss? Som skribent är jag inte nöjd eller färdig förrän du uppnå det du önskar. Genom att analysera trafik, rankning och konverteringar kan vi tillsammans få insikter i vad som fungerar bra och vilka justeringar som kan göras för att uppnå bättre resultat. Ett kontinuerligt arbete som rätt gjort kan göra enorm skillnad!

Vill du ha hjälp med SEO Text?

Som skribent specialiserad på SEO-texter kan jag erbjuda min expertis till dig som vill få hjälp med att optimera din webbplats och därmed locka mer relevant trafik. Genom att skapa innehåll som är optimerat för sökmotorerna, och som är intressant för din målgrupp, kan jag få din hemsida att synas högre upp i sökresultaten. Det attraherar potentiella kunder och kan innebära ökad försäljning.

Med min kunskap och erfarenhet som copywriter kan jag genomföra en grundlig sökordanalys för att identifiera de mest effektiva sökorden för just din bransch och målgrupp. Genom att använda mig av dessa sökord på ett strategiskt sätt, där jag naturligt integrerar dem i texterna på din webbplats, kan du förbättra din synlighet avsevärt och därmed öka din webbtrafik.

Jag är även insatt i att analysera och utvärdera resultat för att kontinuerligt förbättra din SEO-strategi såväl som din webbplats i det stora hela. Genom att mäta trafik, rankning och konverteringar kan jag ge dig insikter i och rekommendationer om hur du kan gå tillväga för att optimera din hemsida och därmed också maximera dess effektivitet.

Så, om du behöver hjälp med SEO-texter finns jag här! Med min expertis och mitt fokus på att skapa högkvalitativt, engagerande och personligt innehåll som tilltalar både sökmotorerna och dina potentiella kunder kan jag hjälpa dig att nå dina SEO-mål och driva framgång för din webbplats. Låt mig vara din pålitliga partner när det kommer till SEO-texter. Jag är din SEO skribent!

Personligt, läsarvänligt och attraktivt innehåll som gör skillnad!

Genom att skapa SEO-optimerat innehåll lockar du både kunder och sökmotorer till din sida.

Vad mina kunder säger!

Oskar Blomqvist

”Filippa är en stjärna på att producera SEO content på svenska. Hon skriver naturligt, jobbar snabbt och effektivt, och arbetar enligt beställning.”

Stugknuten

”Filippa har hjälpt oss med content på Stugknuten. Vi är mycket nöjda med hennes insatser. Pålitlig och mycket bra att ha att göra med!”

Blue Bird Media

”Filippa levererar artiklar av hög kvalitet i god tid innan deadline. Vi är tacksamma för att jobba med en säker skribent som alltid ställer upp!”

Berätta mer om ditt projekt!

Kontakta mig

filippa@frichert.se

First Name
Email
Last Name
Message
Meddelandet har skickats!
Något har gått fel. Meddelandet kunde inte skickas.

Vanliga Frågor & Svar gällande SEO Texter

Att skriva SEO Texter kan vara både komplicerat och invecklat. Det behöver dock inte vara så svårt, utan det handlar bara om att man ska få koll på vad det handlar om. För att enkelt ge dig svar på dina frågor och förklara hur jag som SEO skribent kan hjälpa dig har jag tagit fram ett FAQ med Vanliga Frågor & Svar här nedan, där du enkelt kan få en förståelse för att skriva SEO text, hur jag jobbar med mina kunder och hur vi tillsammans kan jobba för att nå framåt.

Har du ytterligare frågor får du gärna kontakta mig via formuläret ovan eller genom att skicka ett mail här.

Vad kostar en SEO Text? Per ord? Eller per timme?

Det är svårt att ge ett direkt svar på vad en SEO text kostar då flera faktorer spelar in i min prissättning, så som volym på beställning, dina krav, om du är tidigare kund, längd på texterna, vilken typ av copy det gäller, etc.
Vanligen tar jag betalt per ord, och då ligger priset på mellan 0,6-1,2kr/ ord – för en SEO text på 500 ord är priset mellan 300-600kr. Jag kan dock också komma överens om ett pris per timme – kontakta mig för en mer exakt prisbild!

Hur lång leveranstid är det från att jag beställer SEO texter av dig, till du kan leverera färdigt innehåll?

Jag strävar alltid efter att kunna erbjuda snabba och smidiga leveranser till dig som kund, för att du så snart som möjligt ska kunna förbättra din hemsida eller ditt företag. Leveranstid kan dock variera beroende på beställningens storlek, från ett par dagar till veckor.

Vad kan du erbjuda utöver hjälpa mig med SEO Texter?

Utöver kvalitativa och genererande SEO texter kan jag som copywriter erbjuda copy och annat innehåll i olika format. Det till exempel i form av landningssidor, guider och recensioner, bloggartiklar, inlägg till sociala medier, nyhetsbrev och produkttexter. I vissa fall erbjuder jag även texteditering och översättning, från engelska till svenska.

Kan du hjälpa mig att ladda upp content på vår hemsida?

Ja, det kan jag absolut göra! Vid behov hjälper jag dig gärna att ladda upp innehållet på din hemsida för att säkerställa att texterna hamnar på rätt plats på ett snyggt och tilltalande sätt såväl för dina kunder som för sökmotorerna. Det är en viktigt del i skapandet av content.

Har du några referenser på tidigare uppdrag?

Som SEO skribent och copywriter har jag under åren jobbat med ett flertal olika företag inom en uppsjö av olika branscher och arbetsområden. Många av dessa kunder har gett mig goda referenser som jag vid behov kan dela med dig som funderar på att anlita mig.

Kan du hjälpa att anpassa innehåll med hjälp av ChatGPT3?

Alla mina texter och det innehåll jag skapar skrivs av mig personligen, det vill säga helt utan hjälp och användning av vare sig ChatGPT3 eller andra AI-verktyg. Det blir helt enkelt bäst så, både för mig och för min kund.
Däremot jobbar jag idag med ett fåtal kunder som vill ha hjälp med att fylla ut befintlig text, editera content och strukturera upp innehåll med hjälp av ChatGPT3. Det vill säga, jag har erfarenhet av att använda verktyget och kan vid behov även hjälpa dig med det.

Hur funkar det med länkar/ länkning? Kan du göra det?

Utöver att skapa innehåll och copy till din sajt kan jag även hjälpa dig med länkning av olika slag. Jag har god erfarenhet och kunskap av intern länkning, att skapa texter för back links, samt att ta fram SEO-anpassade länktexter.

Vill du lära dig mer om Content och SEO?